NIEUW TALENT ORKEST KNK
NIEUW PROJECT: NIEUW TALENT ORKEST KNK

Ben je 30+ en heb je altijd al muziek willen maken, maar is het er nooit van gekomen? Dan heb je nu de kans om jouw dromen waar te maken en het plezier en de gezelligheid van het samen musiceren te ervaren.
KNK start met een Nieuw Talent Orkest. Voor € 125,- kan je hieraan meedoen. Je hoeft er geen noten voor te kunnen lezen of muziekles voor te hebben gehad. Je mag fouten maken en vragen zoveel je wilt. Je krijgt samen met andere beginners in tien repetities de beginselen van de blaaskunst onder de knie.

Je krijgt een instrument te leen en mag meedoen onder leiding van een enthousiaste dirigent.
De eerste repetitie is vrijdagavond 23 september a.s. om 18.45 uur tot 20.15 uur (inclusief pauze). Dan leer je je instrument in elkaar zetten en hoe je vijf noten kunt spelen. Er is een muziekstandaard en map met muziek voor je, ook er zijn links om thuis via Youtube alles nog eens rustig na te luisteren en zien.
In de daaropvolgende repetities breiden we je muziekkennis uit. Ervaren muzikanten ondersteunen tijdens de repetities.
Na tien repetities ben je zover dat je samen met de andere deelnemers van het Nieuw Talent Orkest KNK een heus slotconcert kunt spelen.

De komende tijd zullen we in de wijken Kraayestein, Loosduinen, Houtwijk, Waldeck en De Kom meer hierover laten weten.


Heb je nog vragen of wil je je aanmelden dan kan dat via het contactformulier op deze site.


Los daarvan kunnen volwassenen en kinderen vanaf groep 5 door lid te worden van Muziekvereniging KNK met korting les krijgen op dwarsfluit, klarinet, saxofoon of bugel/cornet/trompet.
Deze lessen worden gegeven door docenten met een conservatoriumopleiding.

  • Rivka van Vliet              (dwarsfluit)
  • Roefke van der Louw   (klarinet)
  • Pim van der Hust         (saxofoon)
  • Melanie Garrett            (bugel-/cornet-/trompet)

Vraag een gratis proefles aan!!


Als je op les gaat bij een van bovenstaande docenten via KNK zijn de kosten € 15,- per half uur. Deze worden verrekend met de docent. Volg je alleen muzieklessen dan is het lidmaatschap van KNK € 2,50 per maand.

De contributie voor leden van KNK is € 20,- per maand. Met een ooievaarspas is korting mogelijk, ook voor kinderen met de Regeling Kinderen Doen Mee.
Aanmelden kan via het contactformulier op deze site.


Als je al een (harmonie-)instrument bespeelt ben je natuurlijk ook van harte welkom.
Kom gerust een keer kennismaken op vrijdagavond.                    


Muziekvereniging KNK houdt zich aan de regels aangaande de privacywetgeving. Geen van de door u verstrekte gegevens zal gebruikt worden anders dan voor de doeleinden van deze lessen en niet gedeeld worden met derden of gebruikt worden voor marketing.

Muziekvereniging KNK is niet aansprakelijk voor opgelopen letsel, schade of verlies.