Muziekles en Jeugdblaasorkest

Volwassenen en kinderen vanaf groep 5 kunnen door lid te worden van Muziekvereniging KNK met korting les krijgen op dwarsfluit, klarinet, saxofoon of bugel/cornet/trompet.
Deze lessen worden gegeven door docenten met een conservatoriumopleiding.

  • Rivka van Vliet              (dwarsfluit)
  • Roefke van der Louw   (klarinet)
  • Pim van der Hust         (saxofoon)
  • Melanie Garrett            (bugel-/cornet-/trompet)

Vraag een gratis proefles aan!!
De kosten zijn € 15,- per les van een half uur. Deze worden verrekend met de docent. Volg je alleen muzieklessen dan is het lidmaatschap van KNK € 2,50 per maand.

De contributie voor leden van het orkest is € 20,- per maand. Met een ooievaarspas is korting mogelijk, ook voor kinderen met de Regeling Kinderen Doen Mee.
Aanmelden kan via het contactformulier op deze site.

Jeugdblaasorkest

KNK heeft Anne van Kins aangetrokken om samen met ons de jeugdopleiding weer nieuw leven in te blazen.
Anne is afgelopen zomer afgestudeerd aan het Conservatorium in Den Haag als Docent Muziek. Zij arrangeert voor blaasinstrumenten, heeft veel geleerd over de verschillende instrumenten en kan goed inschatten wat een passende partij is voor verschillende niveaus.

We zijn druk bezig met de werving van leden voor ons jeugdblaasorkest.
Dus: Speel je een blaasinstrument of slagwerk, wil of heb je muziekles en lijkt het je geweldig om samen met anderen muziek te maken dan is ons jeugdblaasorkest vast iets voor jou!

De repetities van het jeugdblaasorkest starten in september op vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur in onze repetitieruimte in De Wiekslag, Molenbrink 68 A te Loosduinen.
De contributie voor het jeugdblaasorkest is € 10,- per maand.

Als je vragen hebt, of je wilt je opgeven, dan kan dat via het mailadres jeugdblaasorkest@knkonline.nl jeugdblaasorkest@knkonline.nl                    


Muziekvereniging KNK houdt zich aan de regels aangaande de privacywetgeving. Geen van de door u verstrekte gegevens zal gebruikt worden anders dan voor de doeleinden van deze lessen en niet gedeeld worden met derden of gebruikt worden voor marketing.

Muziekvereniging KNK is niet aansprakelijk voor opgelopen letsel, schade of verlies.